Om oss

STRAND SALONGEN

Strandsalongen etablerades 1988 av grundaren Lize Moberg, som efter flera år på salong i Stockholms innerstad kände att det var dags för nya utmaningar.

Lize, vid tillfället höggravid, drog igång drömprojektet om en egen salong och strax slogs dörrarna upp till Strandsalongen. Den lilla lokal som verksamheten startade i växtes snabbt ur och istället flyttade salongen ett stenkast bort till dess nuvarande läge på Sickla Strand. Likt lokalen har under åren både kundkrets och personalstyrka växt och förnyats. Vad som dock består är vårt engagemang och glädje inför frisöryrket!

På Strandsalongen strävar vi efter att ständigt utvecklas och förbättras och därför satsar vi på vidareutbildningar, och ser kurser, visningar, mässor och inspirationsresor som en naturlig del i arbetet. Vårt team består av en härlig blandning personligheter fulla av kunskap och passion för yrket. Vi tror på samarbete och kreativitet och hjälps åt och inspireras av varandra. Allt för att på bästa sätt hjälpa våra kunder och samtidigt ha roligt tillsammans.

Målsättningen och syftet har alltid varit densamma; att skapa en välkomnande miljö med hög yrkeskvalitet och service för alla! Vi finns för dig!

Våra frisörer